Sztárok

Világsztár öleli Zimány Lindát – fotó

Zimány Linda épp Las Vegasban tartózkodik, ahol – két zsűrizés között – szerencsére szelfikészítésre is jut ideje.

A modell a Tropic Beauty elnevezésű verseny kedvéért utazott ki, ám – a tavalyi évvel ellentétben – idén nem versenyzőként, hanem a zsűri egyik tagjaként vesz részt a rendezvényen. Zimány Linda láthatóan remekül érzi magát, a közösségi oldalára feltöltött fényképek is arról tanúskodnak, hogy a második otthona bizony tényleg Amerika. A modell persze nem egyedül mustrálja a wannabe szépségkirálynőket, a 90-es évek népszerű amerikai fiúcsapatának egyik tagjával közösen ítészkedik.

Fotó: Zimány Linda Facebook
Fotó: Zimány Linda Facebook-oldala

“Emlékeztek Joey Fatonera a ‘N Sync-ből? 🙂 Nagyon kedves barátom, és puszilunk benneteket a Tropic Beautyról, Vegasból, éppen a lányokat zsűrizzük bikiniben” – írta a közösségi oldalán Linda, akinek ezen bejegyzésére – szerintünk kissé meglepő módon – egyetlen komment sem érkezett. Na persze hosszú még a nap. Zimány Lindát egyébként sokan irigyelhetik, hiszen az utóbbi időben olyan emberekkel fűzte szorosabbra az ismeretségét, mint Jude Law, vagy éppen Craig David énekes.

Indítsuk is a napot utóbbi egyik legismertebb dalával:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top