Sztárok

Cukiságdinamit – 10 világsztár gyerekkori éneklős videója

Bruno Mars 4 évesen Elvis-imitátorként, Fergie 9 évesen tornadresszben, Mariah Carey 8 évesen az anyukájával, Katy Perry pedig 17 évesen keresztény popzenével hódított. Az internetnek hála, közkinccsé váltak ezek a bájos felvételek, amik annak idején csak a szülőket hozták igazán lázba, ma viszont rajongók tízezreinek melengethetik a szívét. Nyomj a lejátszásra, és pillanatokon belül kiakad a cukiságmérő.

Bruno Mars

A világ legfiatalabb Elvis-imitátora 4 évesen utazott Memphisbe, hogy olyan csípőmozgást mutasson be, amitől az állam még mindig a földön hever. Ez a fickó már óvodásként is egy zseni volt.  (Az éneklős rész a 3. percnél kezdődik.)

Rihanna

15 évesen Mariah Carey-t énekel, és még nyoma sincs benne a mai megingathatatlan magabiztosságnak. Itt-ott el-elcsukló hang, egy-két hamis momentum, de azért lejön, hogy ez a lány viszi majd valamire.

Justin Timberlake

Justin Timberlake és a countryzene? 11 évesen egy gyerek-tehetségkutatóban még cowboykalapban és parádés ingben lépett fel, de a táncmozdulatok már akkoriban sem maradhattak el, a videó végén pedig azt is tanúsítja, hogy már gyerekként is egy igazi úriember volt.

Mariah Carey

A videó után legalább biztosan tudhatjuk, kitől is örökölte a tehetségét Mariah. Olyan duettet énekel 8 évesen az anyukájával, hogy attól Az ének iskolája bármelyik nézője besírna örömében.

Christina Aguilera

Christina Aguilera már 9 évesen is vérbeli díva volt. A mozdulatok, a kitartott hangok és az arckifejezések is arra utalnak, hogy ez a lány már gyerekként is nagyon érezte a színpadot.

Katy Perry

Katy a közvélekedéssel ellentétben már a lányokat csókolós száma előtt is próbálkozott a popszakmával Katy Hudson néven, csak egy egészen ellentétes oldalról: keresztény gitárzenét tolt, és javarészt Jézus Krisztus nagyszerűségéről énekelt, előtérbe tolt dekoltázs nélkül. A felvételen 17 éves.

Taylor Swift

Swift szívesen osztja meg a gyerekkori éneklős videóit a rajongóival, így a koncertjeihez ő vágatott össze egy videót belőlük, ahol kisbabakorától egészen kamaszkoráig nyomon követhetjük az amerikai díva fejlődését.

Fergie

A Black Eyed Peasből ismert énekesnő még feltöltetlen ajkakkal, szuper piros tornadresszben érzi jól magát egy gyerekműsorban énekelve, mindössze 9 évesen. Nem értem, hogy ezt a duplacopf-dolgot miért nem erőlteti mostanság…

Shakira

A díszletek, a babaruha és a szenzációs frizura mind egy szocializmusbeli esztrádműsort idéznek, de a romboló hatású külsőségeken is átjön, hogy ez a 11 éves lány piszkosul tehetséges.

Beyoncé

A nagy hang már gyerekkorban is nagy hang. Ebben a videóban Beyoncé 8 éves korától egészen a Destiny’s Child megalapításáig követhetjük a fellépéseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top