Sztárok

Megható üzenet Demcsák Zsuzsától – fotó

Már nyolcéves Demcsák Zsuzsa kislánya, Tamara, akit rajongói oldalán megható üzenetben köszöntött anyukája.

Erős kötelék húzódik Demcsák Zsuzsa és két gyermeke között. Benedek és Tamara nemrégiben még a Mokkában is feltűntek, amikor édesanyjukkal tartottak a Tv2 reggeli műsorának Tisza-tavi kitelepülésekor. A csinos anyuka bár nem szívesen enged betekintést magánéletébe, most rajongói oldalán osztotta meg élete egyik legintimebb, kislányával első közös emlékét. “Szinte percre pontosan 8 évvel ezelőtt ezen a napon bent feküdtem a szülőszobában, vajúdtam. Az orvosom éppen a műtőben volt, a szülésznő az adataimat vitte be a gépbe, mi pedig kettesben voltunk a szobában, lányommal a pocakomban. Ekkor elment az áram az egész épületben. Szinte koromsötét volt a szülőszobában. Ahelyett, hogy megijedtem volna, mennyei nyugalom áradt szét bennem. És abban a pillanatban elkezdtünk beszélgetni, mi ketten. Tamara és én.

Fotó: Demcsák Zsuzsa Facebook oldala
Fotó: Demcsák Zsuzsa Facebook-oldala

Biztattam, hogy ügyesen csinálja és bátorítottam, hogy merjen erre a világra megszületni, mert szeretem és örökké szeretni fogom! Ő pedig válaszolt. Beszélgettünk… A fájdalom is megszűnt, csak boldogságot és igazi szeretetet éreztem. Ez jó 20 percig eltartott, majd egyszer csak berontott mindenki a szobába. Onnantól teljes volt a zűrzavar, visszatért a fájdalom is, de a lányom dél előtt öt perccel megszületett. Erős volt, kitartó és azóta is az a legfontosabb neki, hogy a környezetében mindenki boldog legyen! Szeretlek kislányom! Boldog születésnapot!” – olvasható a néhány sor Zsuzsa közösségi oldalán egy közös fotó kíséretében, ami rajongóit is meghatotta.

Az egykori VV-nyertes nem adja fel, mindenképpen beszélni akar a Facebook atyjával. Most anyagi segítséget kér ahhoz, hogy elutazhasson az Egyesült Államokba. Részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top