Sztárok

Eltűnik Istenes Bence

Na, hát van egy jó és egy rossz hírünk – a jóval kezdenénk: Istenes Bence a minap hazatért horvátországi nyaralásából, viszont keddtől számítva öt napon keresztül még nem ő ébreszti a hallgatókat a Music FM Önindító című műsorában.

Az ok roppant egyszerű: az RTL Klub egyik legtöbbet foglalkoztatott arca reggeltől késő estig a csatorna székházában tartózkodik, ugyanis már javában zajlanak a 2014-es X-Faktor előkészületei. “Ami a rádiót illeti, jövő héttől minden visszatér a régi kerékvágásba, addig pedig mindennap valaki más ül be a székembe – hétfőn például Bárdosi Sanyival egészült ki az Önindító csapata” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a vagány műsorvezető. A selfie-zés nagymestere két forgatási leállást kihasználva horvátországi nyaralása részleteibe is beavatott minket.

Egy hetet töltöttünk el Vodicéban, abszolút pasis nyaralás volt, hat barátommal indultunk útnak. Fantasztikus volt az egész, már csak azért is, mert az elfoglaltságaink miatt nagyon ritkán tudunk közös programokat összehozni. Szaftos sztorikkal sajnos nem tudok szolgálni, sem ki, sem el nem raboltak minket, a legérdekesebb történés talán az volt, hogy scooterezés (vízi robogózás – a szerk.) közben betört az egyik barátom feje. Hirtelen húzta be a féket, van ez így, de szerencsére nem lett komolyabb baja.

A még mindig rendkívül szerény Bencétől közben azt is megtudtam, hogy a nagy lazulások közepette persze bulizásra is maradt idejük. Istenesnek egyébként ez volt az egyetlen szabad hete a nyár folyamán, a tehetségkutató, valamint a rádióműsor miatt jó időre száműzheti a szótárából a pihenés szót. Na, mi azért reméljük, hogy néhány szabadnapot csak sikerül majd kivennie, hiszen nem szeretnénk, ha az X-Faktor kezdetekor nyúzott arccal köszönne ránk a képernyőről.

Galériánkban megnézheted hogyan nyaralt Mr. X-Faktor:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top