nlc.hu
Sztárok
Soha nem látott intim fotó Görög Zitáról

Soha nem látott intim fotó Görög Zitáról

Görög Zita csak nagyon ritkán enged betekintést magánéletébe, de most elérkezettnek látta az időt, hogy csatlakozzon a facebookozó sztárok táborába.

Hat évvel ezelőtt adott életet kislányának, Lottinak Görög Zita. A kétgyermekes anyuka, aki eddig passzív felhasználóként volt jelen a Facebookon, most egy számára fontos téma kapcsán, lányával közös életének egyik legbensőségesebb momentumát megosztva kezdte meg aktív tevékenységét közösségi oldalán. A Nők Lapja Cafén megjelent cikk kapcsán “ragadott tollat”. “Ritkán adok intim pillanatokat az életemből, de van, amikor érdemes. Van, amikor ideje elmondani a véleményünk és csatlakozni azokhoz, akikkel egyetértünk. 2008. augusztus 25. hajnali 4 óra Akkor készült ez a fotó. Életem egyik legfontosabb pillanatáról. A Szent Imre Kórház szülészetén!

Fotó: Görög Zita
Fotó: Görög Zita

5 orvost cseréltem le, mire végre a Bálint család doktorai megengedték, hogy megpróbálkozhassam a természetes szüléssel az első császármetszésem után. Kondor Kata szülésznő az az ember, akinek jelenléte és vezetése nélkül nem lett volna erőm és kitartásom végigcsinálni! Sajnálattal olvasom a napokban megjelent cikkeket. Nem látok rá az ottani változásokra, sem a belső viszályokra. Ebből a részből kivonom magam. Engedjétek meg, hogy én arra emlékezzek, arra a csodára, ami velünk történt ott” – írta a megható sorokat az egykori modell.

Ide kattintva pedig megtudhatod, ki lehet a Sztárban sztár műsorvezetője!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top