Sztárok

Vágó István miatt alázták meg az Operettszínház színésznőjét

Vélt rokonság miatt titulálták nem kívánatos vendégnek Vágó Bernadett színésznőt - írja a Bors.

Közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba Vágó István. “Kegyelmet Vágó Bernadettnek! A minap mesélték, hogy az Operettszínház méltán népszerű művésznője nem kívánatos vendég egy vidéki városban, mert »nehogy már a Vágó lánya itt fellépjen!«. Ezúton tájékoztatok minden e tárgyban döntő korifeust, hogy Vágó Bernadett mindössze távoli NÉVrokonom nekem, semmi vérségi kapcsolat nincs közöttünk. Nyugodtan engedjék őt a világukat jelentő deszkára” – írta az egykori kvízmester.

A Bors megkereste a színésznőt, aki felháborodott a történteken. “Nincs kétségem, hogy ez úgy történt, ahogy Vágó István mondja. Nagyon szeretem az édesapámat, úgy érzem, tisztességes embert nevelt belőlem. Vágó Lászlónak hívják. Vidéken születtem, remélem, hogy a szüleim büszkék rám. Ha valaki csak azért nem hív engem fellépni, mert szerinte Vágó István lánya vagyok, legalább utánanézhetne a tényeknek. A vágóhidat sem rólunk nevezték el” – tette hozzá Bernadett.

Vágó István miatt alázták meg az Operettszínház színésznőjét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top