Sztárok

Egykori dílere lejárató videót tett közzé Angelina Jolie-ról

Hatalmas fekete karikákkal a szeme alatt, lesoványodva, drog hatása alatt idegesen járkál fel és alá azon a videón Angelina Jolie, amit egykori dílere hozott nyilvánosságra.

A színésznő sosem tagadta, hogy fiatalon kábítószerekkel élt, ám rajongói látni soha nem látták bedrogozva. Ezt a képet rombolta most le egykori dílere, Frenklin Meyer, aki nyilvánosságra hozott egy videót még a kilencvenes évekből, a kábultan telefonáló Jolie-ról.

Egykori dílere lejárató videót tett közzé Angelina Jolie-ról

A felvételen épp apjával vitatkozik és hullámzó kapcsolatukról beszél. “Angie évekig volt az ügyfelem. Heroint és kokaint adtam el neki. Egyszer felhívott, hogy ugorjak fel hozzá a manhattani lakásába és vigyek neki anyagot. Akkoriban vettem magamnak egy videokamerát, amit magammal vittem” – nyilatkozta a National Enquirernek Meyer, aki a videókat is közzétette oldalán.

A Demóna sztárja élete legsötétebb és legveszélyesebb időszakának nevezte az akkori éveket, s azt mesélte később, örül, hogy egyáltalán túlélte. A Daily Mail megkeresésére Jolie sajtósai egyelőre nem reagáltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top