Sztárok

Hölgyek! Bemutatjuk az aranyszívű és aranylábú “Super” Mario Götzét

Mindössze huszonkét éves a németek legújabb nemzeti hőse, Mario Götze. Mit lehet tudni erről a fiatal játékosról, aki egyetlen góllal eldöntötte a vb-döntő sorsát?!

Azon már meg sem lepődünk, hogy neki is modell barátnője van, egy bizonyos Ann-Kathrin Brömmel. Kapcsolatukat 2012-ben egy jachton készült képsorozat buktatta le. Azóta is együtt vannak, de esküvőt egyelőre nem terveznek. Brömmel kisasszony ugyanis kijelentette, hogy ő tökéletesen elégedett jelenlegi életével, és hogy az ifjú futballsztár barátnőjének mondhatja magát. “Bár Mario barátnője vagyok, a saját életcélomat követem. Ennél boldogabb nem is lehetnék” – nyilatkozta az énekesi babérokra törő modell, aki jelen volt a döntőn is. A meccs lefújását követően azonnal Mario nyakába borult, szerelmes csókkal gratulált neki.

Megnézem
Összes kép (1)

Mario Götze nem csak futballtudásából, hanem emberségből is jelesre vizsgázott tegnap. A német játékos bebizonyította, hogy nem csak a lába, a szíve is arany: a sérülés miatt kiesett csapattársa, Marco Reus mezét lobogtatta a győzelmi mámor perceiben, megidézve a sérült férfit az ünneplés alatt.

Apu bajnok lett! – a vb-döntő cuki gyerekei

Mariónak egy öccse és egy bátyja van, mindketten fociznak. Hogy lesznek-e annyira sikeresek, mint a testvérük, majd kiderül. Mindenesetre magasra tette a lécet: a Német Labdarúgó Szövetség technikai igazgatója, Matthias Sammer azt mondta, hogy ő a valaha volt legnagyobb német tehetség.

Hölgyek! Bemutatjuk az aranyszívű, és aranylábú Reus mezével a nyakában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top