Sztárok

Előző terhességét kikotyogó barátnője állítja, Katalin hercegné ismét várandós

Ha annyiszor szült volna Katalin hercegné, ahányszor a külföldi sajtó próbált gyereket beszélni a hasába, már lassan összeállhatna a királyi futballcsapat. Most mégis úgy tűnik, a mostani pletykának talán van alapja...

A hercegné második várandósságáról szóló hírt ugyanis nem más terjesztette el, mint egykori iskolatársa, Jessica Hay. Ha követed a királyi család életéről szóló híreket, akkor a hölgy neve onnan lehet ismerős, hogy 2010-es eljegyzésük után a kis György herceg érkezését is ő pletykálta el a lapoknak. “Decemberre tervezik, hogy bejelentik a hírt. Az információt Vilmos és Katalin legszűkebb baráti köréből tudom. Már most úgy érzik, ez lesz a legboldogabb dolog, amit valaha megoszthatnak a nyilvánossággal” – nyilatkozta 2012 novemberében a nő a Life & Style magazinnak, majd néhány hét múlva a pár hivatalosan is bejelentette, hogy nyáron érkezik a trónörökös.

Most pedig ismét egy magazin hasábjain fecsegett a hercegné régi barátnője. “Katalin legszűkebb baráti társasága csak erről beszél. Több, egymástól független embertől is visszahallottam, és azt is mondták, hogy szerintük hetek kérdése, hogy hivatalosan is bejelentsék a második baba érkezését” – árulta el Hay az ausztrál New Idea magazinnak, amit két nagy hírportál, a RadarOnline és az OK! magazine is átvett. A barátnő további tényeket közölve igyekezett alátámasztani álláspontját. “Katalin arca kikerekedett, akárcsak első várandóssága alatt, és a haját is megváltoztatta. Újra láthatóak az ősz hajszálai, az arca pedig pirospozsgás. Ráadásul akárhányszor megjelenik mostanában a nyilvánosság előtt, mindig van rajta vagy nála valami, amivel el tudja takarni a pocakját.”

Néhány hónapja a hercegné még ikreket várt – a lapok szerint ezt a hírt egyenesen a királyi udvarból szivárogtatta ki valaki. Heteken belül úgyis kiderül, az igazság, mindenesetre a hercegné helyében most már fontolóra vennénk, hogy minden kapcsolatot megszakítsunk a barátnak csapnivaló nővel.

Megnézem
Összes kép (1)

Szinetár Dóra nem akarta, hogy csak volt férje oldalán tudja elképzelni a közönség. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top