Sztárok

Ezért örülhet II. Erzsébet királynő

II. Erzsébet királynő anno eléggé kiborult, amikor megtudta, hogy imádott unokája, Harry herceg Cressida Bonas modellel jár.

A fiatalok azóta már szakítottak (pedig eljegyzés is volt), és mindketten új vizekre eveztek: míg Harry herceg folytatja a “tökéletes barátnő felkutatása” projektjét, addig Cressida Bonas nem fogyasztja futószalagon a férfiakat, helyette inkább betör a filmiparba. Bizony, a szőke modell a minap kotyogta el az örömhírt, miszerint szerepet kapott a There’s a Monster in the Lake című, készülő mozifilmben.

“Harry hátráltatta a karrierjében, erre mostanra ő maga is rádöbbent” – mondta a lány egy nagyon jól értesült barátja a Hello Magazinenak. Ha hihetünk a híreknek, akkor Cressida egy farkast fog alakítani a filmben, és állítólag nagyon örül ennek a szerepnek. II. Erzsébet királynő is örül a hírek szerint, csak ő éppen annak, hogy Cressida már nem a családjuk tagja.

Ő itt Cressida
Ő itt Cressida “farkaslány” Bonas
 
Pataky Attila két hete veszítette el édesanyját, akinek a hiánya hatalmas űrt okozott. Egy spirituális szertartáson azonban még egyszer beszélhetett vele. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top