Sztárok

Forma-1-lázban ég Dukai Regina

Új szerepben tündököl Dukai Regina: a glammodell autóversenyzőnek állt.

Hamarosan kezdetét veszi a Forma-1 Magyar Nagydíj – ennek szerintem leginkább a férfiak örülnek, a hölgyek többsége (köztük én is) nem kifejezetten rajong az autóversenyzésért. Na, persze akadnak kivételek, Dukai Regina például igen boldog volt, amikor kipróbálhatta, hogyan kell egy versenyautón kereket cserélni. A glammodell – Kiss Endivel és Szunai Lindával karöltve – azt is megtudta, milyen érzés a dobogón állni, és még egy eredeti Senna-sisakot is szemügyre vehetett.

Forma-1 lázban ég Dukai Regina

A nemrég Törökországban nyaralt műsorvezető néhány perc erejéig maga is versenyzővé vált, a versenyautóba való beszálláshoz profi segítséget kért Bús Edina autóversenyzőtől. “Nem is értem, a pilóták hogy férnek el a vezetőfülkében, iszonyatosan kicsi. Az országúton egyébként nem vagyok híve a száguldásnak, sokkal inkább a nyugodt vezetést preferálom. A versenyeket viszont nagyon szeretem, tavaly volt alkalmam kilátogatni a futamra is, és még az egyik csapat paddockjába is bemehettem. Hihetetlenül közvetlen volt ott mindenki, a szerelőktől a pilótákig” – mesélte Regi, aki idén valószínűleg a helyszínről nézi a futamot, és – ha minden igaz – a versenyt követő after partyra is ellátogat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top