TV-sztárok

Édesanyja aggódik Dukai Regináért

Munkával, de főként pihenéssel tölti a nyarat Dukai Regina, aki nemrég érkezett haza törökországi nyaralásából. A modell-műsorvezetővel egy keddi – futballal kapcsolatos – sajtórendezvényen találkoztam, és Regina a romantikus nyaralás részletei mellett a jövőbeni terveibe is beavatott.

“A párommal, Robival (Feczesin Róbert – a szerk.) nyolc napot töltöttünk el Belekben, jókat ettünk, aludtunk, rengeteget olvastunk, napoztunk, és természetesen a várost is megnéztük. Mi egyébként abszolút aktív nyaralók vagyunk: egy nap pihenés, egy nap túrázás. A kint tartózkodásunk alatt részt vettünk egy Jeep Safari-túrán, ahol olyan koszosak lettünk, hogy csak na, Robinak konkrétan őszre színeződött a haja a portól” – mesélte a Nők Lapja Cafénak Dukai Regina.

A modell és kedvese egy hatvanméteres vízesés alatt képződött kristálytiszta lagúnában fürdőzve pihente ki a szafarizás fáradalmait. “A nyaralásunk egyik legemlékezetesebb pillanata egyértelműen az volt, amikor beluga bálnákkal úsztunk, Robinak óriási élmény volt, nekem is, viszont nem emlékszem, hogy mi történt pontosan azokban a percekben. Tudod, nekem mindig az a bajom, hogy annyira átélem a helyzetet, és olyan sokkhatás alá kerülök a látottaktól, hogy aztán képtelen vagyok felidézni, mi történt” – mosolygott. Épp a következő kérdést szerettem volna feltenni, amikor az esemény másik házigazdája, Istenes Bence belekotnyeleskedett az interjúnkba.

Igen, igen, Regi nyaralt, láttam a képeket, tök cuki volt, irigykedve néztem, hogy bárcsak én is ott lehetnék – de aztán nem voltam.” Köszönjük, Bence. Visszatérve: Regináról mindenki tudja, hogy az egészséges életmód híve, az edzéseket természetesen a kint léte alatt sem hanyagolta el. “Robinak hamarosan kezdődik a felkészülési időszak, így neki kifejezetten jót tett, hogy sportoltunk egy picit napközben, hogy volt valami aktivitás, és nem hagytuk magunkat ellustulni” – nevetett.Erre figyelmeztette édesanyja Dukai Reginát

Regina a nyár folyamán tervez még külföldi nyaralást, akkor azonban nem a kedvesével, hanem a barátnőivel kel majd útra. Végezetül az az információt is megosztotta velünk, hogy – bár imád dolgozni – a nyári hónapok nagy részét pihenéssel, nem pedig munkával tölti.

“Egész évben megyek, a nyári időszak az egyetlen, amikor itthon van a párom, ilyenkor nyílik lehetőségünk több időt együtt tölteni. Júniusban rengeteg felkérést lemondtam, de ennek ellenére is szinte végig dolgoztam – persze tudom, most vagyok fiatal, most kell csinálnom. A nyár elejére már annyira elfáradtam, hogy egyszerűen nem tudtam magamat mivel feldobni, anyukám meg is jegyezte, hogy nem ártana, ha kissé visszavennék a lendületből. De hamarosan visszatérek!”

Galériánkban egy nagyon boldogan nyaraló párt láthatsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Radics Gigi másfél évtizeddel ezelőtti fényképet posztolt magáról közösségi oldalára, amiből az is kiderült, hogy kitől örökölte szépségét. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top