Sztárok

Összecsomagolt, és lelépett Csobot Adél – fotó

Csobot Adél a közösségi oldalán adta a rajongói tudtára, hogy végre sikerül kiszabadulnia a szürke hétköznapok fogságából.

Az X-Faktor felfedezettjére ráfér a pihenés, finoman szólva is húzós hónapok vannak a háta mögött. Mint ismeretes: Csobot Adél – a tehetségkutatóval járó elfoglaltságok miatt – idén tette le az érettségit, az áprilistól június végéig tartó időszak ezért csak és kizárólag a tanulásról szólt. Illetve: tanulásról és munkáról. Istenes Bence volt kedvese ugyanis szerepet kapott az Alföldi Róbert rendezte Az Őrült Nők Ketrece című darabban, amelynek próbái már javában zajlottak a szóbeli érettségik idején.

Adél nemrég arról mesélt a Nők Lapja Cafénak, hogy nem tudja, mikor lesz ideje pihenni, ám úgy tűnik, hogy az élet csak megoldotta, hogy jusson számára pár szabadnap. Adél – ahogy azt tőle már megszokhattuk – kicsit sem hétköznapi módon jelentette be, hogy nyaralni indul:

Csobot Adél Instagram
Csobot Adél Instagram

“Lelépek, hogy többet lássak a világból, sok a gond, fogok pár titkot, mint egy csomagot, és otthagyom valahol, hogy robbanjon egy jó nagyot” – írta fényképéhez Adél. (Ha valaki esetleg nem tudná, az énekesnő Fluor Tomi egyik dalából idézett néhány sort:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top