Sztárok

Új szerepkörben Szabó Zsófi – galéria

Új oldaláról mutatkozik be Szabó Zsófi.

A Jóban Rosszban színésznője – aki épp Norvégiában próbál meg regenerálódni – a közösségi oldalán folyamatosan tartja a kapcsolatot rajongóival, s mindig tájékoztatja őket a legújabb történésekről. Nem volt ez másként a minap sem, amikor a testi-lelki feltöltődésre vágyó Zsófi egy hosszú bejegyzést tett közzé az említett platformon.

Fotó: Szabó Zsófi Facebook
Fotó: Szabó Zsófi Facebook

“Ma pihenek. Jógával kezdtük a napot, most pedig blogírással folytatom. Ma még itt alszunk Laerdalban, ami gyönyörű hely, de utam összes állomására ezt tudom mondani. Nagyon jó itt… erős, de meleg szél fúj és így a 9. nap érzem először azt, hogy szavakba tudom önteni a gondolataimat. Sokat gondolok az otthoniakra, azokra akiket szeretek. Hiányoznak… és Gyémánt is. Ölellek Titeket” – olvasható a bejegyzés.

A mi szemünket egy mondatrészlet ütötte meg rögtön: “most pedig blogírással folytatom”. Ha jól értjük, ez azt jelenti, hogy Zsófi is beállt, beáll hamarosan azon hírességek sorába, mint például Ördög Nóra, Tatár Csilla vagy Tóth Vera, akik blog formájában adják ki magukból az őket foglalkoztató dolgokat.

Szabó Zsófiról készített galériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top