Sztárok

Éles kritikát fogalmazott meg Bárdos András

Bárdos András úgy véli, hogy az RTL Klub celofánembereket szerepeltet – írja a Blikk.

Az említett lap Amerikában érte utol a Hír24 híradósát, aki elmesélte, miért hagyták el az országot, és utaztak Amerikába a családjával. “Hosszú távon nem tudom, mi lesz, de Anna lányom most lesz elsős, az iskolakezdéskor Budapesten vagyunk” – nyilatkozta a Blikknek Bárdos András. Mint arról korábban beszámoltunk: Bárdos András és családja július eleje óta nem adott életjelet magáról. A műsorvezető ezt követően egykori kenyéradójának, az RTL Klubnak is keményen odaszólt.

Ezért tűnt el Bárdos András és Máté Kriszta

“Pár évtizede igazi sztárjaink voltak. Ma valóságshow-hősök a sztárok, pár napig. Még az ebben a műfajban kiemelkedő RTL Klub is celofánembereket szerepeltet, olyanokat, akik nem sokat csináltak azon kívül, hogy szerepeltek egy műsorban” – vágott oda Bárdos. A lap természetesen a csatorna programigazgatóját, Kolosi Pétert is megkereste, aki egy ajánlattal is élt Bárdos András kijelentése kapcsán.

“Andrással barátok vagyunk, nem szoktunk a sajtóban üzengetni egymásnak. Ám ha már ő elkezdte, válaszolok neki. Nem pontosan értem, mit jelent nála a celofánemberek kifejezés, pláne azok után nem, hogy Krisztával ők is a Szombat Esti Láz című műsorunk versenyzői voltak” – mondta Kolosi, hozzátéve: szívesen meginvitálja Andrást a Celeb vagyok, ments ki innen! következő szériájába, ahol a műsorvezető bebizonyíthatja, milyen az, amikor nem csak celofánemberek szerepelnek a műsoraikban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top