Sztárok

Megható üzenetben köszöntötte újszülött fiát Ördög Nóra

Ördög Nóra megható blogbejegyzéssel köszöntötte újszülött gyermekét, Nánási Vencelt.

Mint arról csütörtökön beszámoltunk: Ördög Nóra augusztus 3-án életet adott második gyermekének. A műsorvezető a legnagyobb titokban, egy budai luxusklinikán hozta világra kisfiát, akinek férjével, Nánási Pállal a Vencel nevet választották. A TV2 műsorvezetője állítólag várni szeretett volna a nagy bejelentéssel, ám a csütörtöki nap után amikor is az egyik napilap címlapon hozta az örömhírt minden bizonnyal azt gondolta, nincs értelme tovább halogatni.

Először a műsorvezető férje, Nánási Pál posztolt egy képet a család legifjabb tagjáról, majd kisvártatva Ördög Nóra is feltűnt a színen, aki az Angels Army oldalán egy megható bejegyzést tett közzé. A szívmelengető sorokat ide kattintva olvashatod el. Ördög Nóra egyelőre nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy milyen érzés a második gyermekét a karjában tartani, ám azon pletykákat, miszerint férje marad otthon Vencellel, határozottan cáfolta.

UPDATE: Péntek reggel Ördög Nóra a Mokkában nyilatkozott fia érkezéséről, miközben a kis Vencel épp anyukája karjaiban aludt. “Elképesztő, hihetetlen és csodálatos” – kezdte az örömmámorban úszó kétgyermekes anyuka. “Néhány óra alatt lezajlott a szülés. Mici is könnyen született, Vencel még inkább. Ha azt mondom, hogy a kórházba érkezéstől számított egy órán belül a kezemben volt, az minden elárul. 3350 grammal és 57 centivel született Vencel, igazi magas pasi. Bízom benne, hogy az édesapjára ütött minden tekintetben”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top