Sztárok

Fürdőkádban szexiskedik az x-faktoros Antal Timi – videó

Az X-Faktorban megismert Antal Timi nemrég elkészítette első videoklipjét.

Az énekesnő a felvételek jó részén igencsak lenge öltözetben látható, az egyik jelenet kedvéért pedig a ruháit is ledobta. Malek Miklós egykori mentoráltja hol egy franciaágyon, hol pedig egy fürdőkádban szexiskedik, közben pedig arról dalol, hogy ha zakatol a szív, nem szabad várni. “A forgatás nagyon jó hangulatban telt, a klipben szereplő lányokkal rengeteget nevettünk, olyannyira jól éreztük magunkat, hogy félóránként igazítani kellett a sminkünkön” – nyilatkozta a Nők lapja Cafénak Antal Timi, hozzátéve: nem voltak előre betanult mozdulatok, spontán jelenetekről van szó.

Fotó: Marosi Péter
Fotó: Marosi Péter

Az egykori X-faktoros azt is elárulta, hogy egyáltalán nem volt szégyenlős az említett fürdőkádas jelenet felvétele közben. “Abszolút nem éreztem magamat kellemetlenül, ez ugyanis nem egy hétköznapi szituációban, hanem egy munka keretein belül történt meg. Érdekesség egyébként, hogy a párom rendezte a klipet, aki semmit sem szeretett volna rám erőltetni, mindent együtt találtunk ki.” Az énekesnő azt mondja, nem áll meg, már tárgyalásokat folytat a következő nótájával kapcsolatban. “Úgy érzem, hogy Rakonczai Viktorékban megtaláltam azt a csapatot, akikkel hosszú távon együtt fogunk tudni működni.

Robin Williams hirtelen halála megrázta Hollywoodot, de még maga az USA elnöke is megemlékezett a nagy nevettetőről – részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top