Sztárok

Halála előtt Parkinson-kórt diagnosztizáltak Robin Williamsnél

Felesége közleményben tudatta, férje még nem állt készen, hogy közölje a világgal betegségét.

Az egész világot megrendítette Robin Williams halála. A szomorú bohóc, aki a hét elején önkezével vetett véget életének, hosszú ideje küzdött depressziójával és az alkoholizmussal. Felesége, Susan Schneider, a színész lánya, Zelda után szintén úgy érezte, meg kell szólalnia a férje halála körüli mocskolódók miatt – írja a Hello. Robin józansága folyamatos volt, bátran nézett szembe a félelmeivel és a depressziójával, akárcsak a korai stádiumban lévő Parkinson-kórral, amit diagnosztizáltak nála, ám még nem volt kész, hogy kiálljon a világ elé betegségével.

Megnézem
Összes kép (1)

A legfrissebb hírek után Michael J. Fox, aki évek óta küzd ezzel a betegséggel, szintén együttérzését fejezte ki. “Döbbenten értesültem róla, hogy Robin is Parkinson-kórban szenvedett. Igaz barát volt, nyugodjon békében!” – tette közzé Twitter-oldalán a színész, aki korábban úgy nyilatkozott, sokáig küzdött a depresszióval, miután megtudta, hogy beteg, sőt egyszer az öngyilkossággal is megpróbálkozott. “Amikor kiderült, hogy beteg vagyok, inni kezdtem. Előtte csak akkor ittam, ha szórakozni mentem, de onnantól kezdve egyedül ittam. Minden nap.”  Foxnak végül az Anonim Alkoholisták csoportterápiája segített leküzdenie a félelmeit.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top