Sztárok

Újra szingli az x-faktoros Gyurcsík Tibor

Véget ért az X-Faktorban feltűnt Gyurcsík Tibi és kedvese, Fanni kapcsolata.

A 2011-es magyar X-Faktor élő show-jából elsőként távozó Gyurcsík Tibor és szerelme, Fanni tíz hónap együttlét után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják tovább. Az utóbbi időben többször lehetett hallani arról, hogy a fiatalok kapcsolata hullámvölgybe került, Gyurcsík nemrég az egyik napilapnak mesélt arról, hogy kedvese kitette a közös otthonukból, és ultimátumot adott neki: vagy változtat, vagy szabadjára engedik egymást.

S bár a szlovák X-Faktorban is szerencsét próbáló Gyurcsík Tibor akkor azt mondta, mindent elkövet annak érdekében, hogy túllendüljenek a mélyponton, úgy tűnik, végül nem járt sikerrel. Információink szerint az énekes és Fanni már nem alkot egy párt – minderről a pár egyik ismerőse tájékoztatta a Nők Lapja Cafét. A hírt hallva rápillantottunk az átvert Gyurcsík közösségi oldalára, ahol is az utóbbi időben igencsak megemelkedett a szomorú bejegyzések száma: a vidám fotókat melankolikus, szomorú hangvételű dalok váltották fel. Az értesüléseinkkel kapcsolatban természetesen magát az érintettet, Gyurcsík Tibort is megkerestük, ő azonban elhárította a magánéletére irányuló kérdéseinket, s nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Úgy tudjuk, hogy a fiatalok végül azért döntöttek a szétválás mellett, mert nem jutott annyi idejük egymásra, mint amennyit szerettek volna.

Gyurcsík nemrég leforgatta legújabb videoklipjét, amelyben Nagy Feró is szerepet kapott:

Dombóvári István állandó harcban áll a kilókkal – a humorista elárulta, milyen módszerrel próbál megszabadulni a súlyfeleslegétől. Részletek a Hír24 oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top