Sztárok

Magyar siker: Gyurcsík Tibor a szlovák X-Faktor döntőjében!

Gyurcsík Tibor a szlovák X-Faktorban bekerült a legjobb hat énekes közé.

Mint arról korábban a Nők Lapja Café is beszámolt: a 2011-es X-Faktorban feltűnt Gyurcsík Tibor nemrég úgy döntött, hogy a tehetségkutató szlovák változatában is szerencsét próbál. Az énekes számításai beváltak, sikerült bejutnia az élőshow-ba.

Vasárnap este győztest hirdetnek

Tibi múlt vasárnap minden eddiginél jobban izgult, ami abszolút érthető, hiszen ezúttal már a döntőbe jutás volt a tét. Gyurcsík végül sikerrel járt: ott van a legjobb hat énekes között, akik Magyar siker: Gyurcsík Tibor a szlovák X-Faktor döntőjében!megküzdhetnek egymással a közel 200 ezer eurós főnyereményért. “A legutóbbi adásra egy tőlem nem megszokott produkcióval készültem: a dal végén konkrétan felugrottam a mentorok asztalára. Ez a mutatvány nem volt veszélytelen, ugyanis egy ugrásból kellett megoldanom. A műsor koreográfusa a próbák alatt megpróbált lebeszélni az ugrásról, mert attól tartott, hogyha netán rosszul jön ki a lépés, hatalmasat zakózom” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Gyurcsík Tibor, hozzátéve: szerencsére nem balesettel zárult a produkciója.

A szomszédait kiakasztó énekes lapunknak azt is elárulta, hogy – a magyarországi X-Faktorral ellentétben – Szlovákiában teljesen máshogy fest a mindent eldöntő adás felépítése. “Hatan énekelünk a döntőben, majd egy ponton megállítják a szavazást, és az utolsó három helyen álló énekes azonnal kiesik. Ezt követően újraindítják a szavazást, a még versenyben lévő énekesek előadnak még egy dalt, majd ismét kiesik egy ember. A két legjobb énekesnek lesz csak lehetősége duettet énekelni a mentorával – bízom benne, hogy az egyik én leszek” – mondta Tibi, akinek ezúton is sok sikert kívánunk a végső megmérettetéshez.

Tibi múlt vasárnap a Swedish House Mafia – Save The World (Tonight) című dalát adta elő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top