Sztárok

Vele osztja meg titkait Istenes Bence – fotó

Istenes Bence és műsorvezetőtársa, István Dániel kapcsolata nem indult zökkenőmentesen.

Istenes Bence és István Dániel most már baráti viszonyt ápolnak, de nem volt ez mindig így: a Music FM Önindítójának két műsorvezetője a kezdetek kezdetén nem igazán szimpatizált egymással. “Danival a rádiónak köszönhetően ismerkedtünk meg, eleinte azonban nem kedveltük egymást. Mindketten elég karakteres egyéniségek vagyunk, az ilyen típusú emberek pedig, valljuk be, nehezen szoktak egymásra találni. Fél évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy megtörjön a jég: egyre gyakrabban kerestük a másik társaságát a rádión kívül, rengeteg közös programot szerveztünk, elmentünk ebédelni, iszogatni, közben pedig jókat beszélgettünk” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a 2014-es X-Faktor műsorvezetője. A roppant szerény Bence és Dani kapcsolata mostanra már odáig fejlődött, hogy félszavakból is megértik egymást.

Ahogy Dani mondaná: országos cimborák vagyunk. (Nevet.) Egy reggeli rádióműsornál szerintem nagyon fontos, hogy a műsorvezetők között jó legyen a viszony – az elmúlt húsz évben voltak olyan rádiósok, akik a magánéletben nem kifejezetten szerették egymást, mégis együtt nevetgéltek reggelente, nagyon örülök, hogy a mi esetünkben szó sincs ilyenről, de hasonlóról sem” – mesélte a “nők cukraként” emlegetett Istenes.

Olykor-olykor én is belehallgatok az Önindítóba, a két műsorvezető baráti szócsatáit hallgatva tanúsíthatom, hogy tényleg jó párost alkotnak. “Ha esetleg neki vagy nekem bármilyen sérelmünk van, akár szakmai, akár magánjellegű, azt mindig megtárgyaljuk. Segítjük és támogatjuk egymást, ha lelki támaszra, egy-két baráti szóra, vagy netán tanácsra van szükségünk, akkor tudjuk, hogy számíthatunk a másikra” – zárta szavait Bence, aki igencsak sűrű heteket él át mostanság, a 2014-es X-Faktor forgatásai ugyanis már javában zajlanak.

Sok magyar hírességhez hasonlóan Istenes is bevállalta az Ice Bucketet – szerintünk az övé az egyik legkreatívabb videó.

Az RTL Klub rég nem látott műsorvezetőjével bővül a Barátok közt csapata. Hogy kiről is van szó, ide kattintva megtudhatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top