Sztárok

Istenes Bence visszaszólt a rosszakaróinak

Az utóbbi időben számtalan kritika érte Istenes Bencét a közösségi oldalakon és a különböző fórumokon.

Na nem a személyét, hanem a megjelenését. Istenes Bence aktív tagja a közösségi oldalaknak, ahol gyakorta illetik éles kritikával a műsorvezetőt. Ha nem bánjátok, most nem idéznék a hozzászólásokból, de röviden arról van szó, hogy Istenes néhány hónapja pocakot eresztett, sokan meg úgy gondolják, hogy egy olyan ember, aki képernyőn szerepel, ne engedje meg magának ezt a “luxust”. Hát, nem tudom, ennyi azért talán még belefér. Egyébként mindenkit megnyugtatok: a minap láttam teljes életnagyságban a szerénység egyik mintapéldányát, és nem égett ki a retinám a látványtól.

“Nem kell fogyókúráznom, mert tökéletesen érzem magam, a pár hónappal ezelőtti állapotomhoz képest sokat fogytam – pontosan nem tudom, mennyit, de látom magamon a változást. Igazából nem görcsölök ezen, próbálok odafigyelni az étkezésemre, és rendszeresen sportolok: biciklizem, görkorcsolyázom, vagy épp focizom” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Bence, aki nem bánja, hogy már nem olyan cingár, mint mondjuk a zenetévés időszakában – mi se.

A sármos műsorvezető végezetül azt is elárulta,milyen hangulatban telik a 2014-es X-Faktor forgatása. “Az X-Faktort vezetni fantasztikus, csodálatos és nagyszerű érzés, nagyon bírom az egészet, és alig várom, hogy elkezdődjenek az élő show-k. Jelenleg még nem érzem annyira Lilu hiányát, ez annak tudható be, hogy tavaly – amikor közösen vittük a műsort – az első élő adás alkalmával dolgoztunk úgy igazán együtt” – mondta Bence, akit reggelente a Music FM Önindító című műsorában ontja magából a poénokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top