Sztárok

Lelkes apuka Caramel – videó

Igazi lelkes apuka Molnár Ferenc Caramel, aki fenntartásokkal fogadott néhány újszülött körüli teendőt, mostanra azonban már megbarátkozott minden feladattal.

Igyekszik minden idejét a napokban három tagúra bővült családjával tölteni Caramel, aki igazi csodaként élte meg lánya, Sophie születését. A kislány érkezése nem volt zökkenőmentes, de átvészelték az akadályokat. “A szülőszobában végig ott voltam, nagyon izgalmas volt. Császárral kellett szülni, volt egy kis komplikáció.”

Fotó: Caramel Facebook oldala
Fotó: Caramel Facebook oldala

Sophie végül 3,5 kilóval és 50 centivel látta meg a napvilágot, amiről apukája még mindig euforikus állapotban mesélt Joshi Bharatnak a FEM3Café műsorában. “Nagyon nagy élmény volt. Vittem be kamerát, hogy majd fotózok filmezek, abból semmi nem lett. Sokkot kaptam. Ez maga a csoda. Végignézni ezt a 9 hónapot, végigélni egy új élet fogantatását, leírhatatlan érzés. Amikor először megláttam, megállt az idő. Belenéztem a szemébe, és ő visszanézett rám, legalábbis én úgy éltem meg.”

Az énekes azt is elárulta, hogy újszülött kislánya már most nagyon érdeklődő baba. “Már most nagyon figyeli a reakcióinkat, a mozdulatainkat. Jól alszik, jól eszik, kicsit mohó. Nagyon erős, nagyon sokat mozog, már ötnaposan képes átmozdulni.”

A teljes beszélgetést a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top