Sztárok

Hajdú Péter beperelte Puzsér Róbertet

A bíróságon folytatódik Hajdú Péter és Puzsér Róbert csatája.

Mint ismeretes: Hajdú Péter és Puzsér Róbert régóta harcban áll egymással, interjúikban, valamint a közösségi oldalaikon nem egyszer véleményt formáltak a másikról. Úgy tűnik, hogy Mr. Frizbinél betelt a pohár: a műsorvezető jó hírnév megsértésének vádjával perelte be a Ki Mit Tube zsűritagját.

Minderről maga a kritikus számolt be szerda este a közösségi oldalán: “Az első tárgyalás jövő csütörtökön lesz. Vagyis kaptam nyolc teljes napot, hogy a terjedelmes periratból felkészüljek. A vádak első látásra nevetségesnek tűnnek. Hajdú valójában nem is engem perel, hanem a személyére vonatkozó szólás és véleménynyilvánítás szabadságát igyekszik felszámolni. K**szar világban élnénk, ha egy médiapszichopatáról nem lehetne leírni, hogy médiapszichopata” – olvasható Puzsér bejegyzésében. A Csillag Születik egykori ítészének írásából az is kiderül, hogy kíváncsian, érdeklődve várja, milyen testközelből a magyar igazságszolgáltatás. Hajdú Péter legalább is egyelőre  nem reagált Puzsér bejegyzésére… de, a napnak még nincs vége!

Hajdú Péter beperelte Puzsér Róbertet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top