Sztárok

Nem csitul a szócsata Hajdú Péter és Puzsér Róbert között

Az éve első napjaiban folyamatosan alázza egymást Hajdú Péter és Puzsér Róbert.

Ahogy arról már korábban írtunk, Hajdú Péter és Puzsér Róbert egymást osztják közösségi oldalukon. A vitát a kritikus indította el, bejegyzésében sértegette Hajdú Pétert, aki nem hagyta annyiban a dolgot. A csatározás még mindig tart, mindenki hajtogatja a magáét. Puzsér, Hajdú Péter január 1-jén közzétett véleményére reagálva mindenféle pszichopatának, írásképtelennek Nem csitulnak a kedélyek Hajdú Péter és Puzsér Róbert közöttnevezte a Frizbi műsorvezetőjét. „Csak most szembesültem azzal, hogy ez a szerencsétlen Hajdú az év első napján megint nekem támadt. Amilyen jó képességet mutat az iránt, hogy átgázoljon a legalapvetőbb civilizációs normákon, annyira képtelen akár három bekezdés erejéig felülmúlni egy tizenhárom éves gyerek intellektusát és íráskészségét” írta az oldalán a kritikus.

Hajdú ismét visszavág

Hajdú Péter állja a sarat, és visszatámad. Hosszasan taglalja Puzsér szakmai tudásának hiányosságait, és azt állítja, hogy a Csillag születik egykori zsűritagja még tőle is kért segítséget, hogy munkát találjon. „Még engem is felhívott, hogy tudok-e neki valamilyen munkát. Beajánlottam az ATV-hez, de nem kellett nekik. Majd ismét felhívott, hogy van egy műsorötlete, amelyhez a segítségemet kéri. Küldött is erről egy e-mailt. De én nemet mondtam!” – írja hivatalos közösségi oldalán Hajdú Péter, aki vasárnap esti bejegyzésével lezártnak tekinti ezt a „purparlét”.

Hajdú Péter nem először bonyolódik nyilvános vitába. A tavalyi évben egykori kollégája, Dömsödi Gábor és exe, Bálint Antónia önéletrajzi könyvében is kiemelt szerepet kapott, aminek Hajdú nagyon nem örült, és ennek hangot is adott. Felesége, Sarka Kata is férje védelmére kelt, ő is kifejtette véleményét közösségi oldalán a könyvekben leírtakról. A Hajdú kontra Puzsér vitából kiindulva abban biztosak lehetünk, hogy harcból idén sem lesz hiány. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top