Sztárok

Rettegett születésnapján Sarka Kata – fotó

Sarka Katát megvezette a férje, Hajdú Péter: a fiatalasszony azt hitte, egy megbeszélésre megy, helyette azonban meglepetés várta.

Két nappal ezelőtt ünnepelte a 28. születésnapját Sarka Kata, ami több okból is igencsak emlékezetes marad számára. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Hajdú Péter nem kisebb ajándékkal kedveskedett szerelmének, mint egy spanyolországi úttal, Kata csak a repülőtéren döbbent rá, hogy – az eredeti tervvel ellentétben – mégsem Sárvárra mennek pihenni. A meglepetéseknek ezzel azonban még korántsem volt vége: barátnői csütörtökön egy kicsit sem átlagos ajándékkal köszöntötték.

Barátnőivel “rettegett”

Petinek este megbeszélése volt a családunk egyik barátjával, Doszpot Petivel, és megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem vele tartani. Már ezt furcsálltam, ugyanis sohasem szoktuk elkísérni egymást az üzleti találkozókra, de úgy voltam vele, hogy elmegyek, ha nem zavarok. Odaértünk a helyszínre, ahol Peti helyett a felesége, Evelin, és egy másik barátnőm fogadott. Kitalálták, hogy a születésnapom alkalmából elvisznek egy kiszabadulós játékra” – mesélte a történteket Sarka Kata. A kétgyermekes édesanya azelőtt még sohasem járt hasonló helyen, így izgatottan várta, mi fog történni vele a sötét pincehelyiségben. “Egy órát kaptunk arra, hogy kijussunk, három szobában kellett kutakodnunk. A feladatot nehezítette, hogy egyrészt nagyon sötét volt, a félelmetes díszletekről és a be-beszűrődő hangokról nem is beszélve. Négy másodperccel a vége előtt megtaláltuk az utolsó dolgot, ami az ajtó kinyitásához kellett.” Kata és barátnői – a nagy izgalmakra való tekintettel – egy könnyed csajos programmal zárták az estét: elmentek vacsorázni.

Fotó: Sarka Kata Facebook
Fotó: Sarka Kata Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top