Sztárok

Meglepő fotósorozat készült Danics Dóráról

Danics Dóra levetkőzte gátlásait: az énekesnő legújabb fotóin szexibb, mint valaha.

Danics Dóra anno a 2012-es X-Faktorban tűnt fel először, szolid, gátlásos lányként ismerhették meg a nézők. A két évvel ezelőtti kudarc után 2013-ban visszatért a tehetségkutatóba (amit aztán meg is nyert), s csakúgy, mint az azt megelőző évben, visszafogott öltözetben, kissé félénken sétált be a színpadra. Ez azonban már csak a múlt, a titkolózó Danics ugyanis rengeteget változott az elmúlt hónapok alatt: a sportcipőt magas sarkúra, a póló-farmernadrág kombót pedig csinos és elegáns ruhákra cserélte.

Az énekesnő korábban azt mesélte nekünk, hogy jó ideig kifejezetten gyűlölte a magas sarkú cipőket, s el sem tudta képzelni, hogy akár hosszabb, akár csak rövid ideig ilyen lábbeliben rója a város utcáit. Ki tudja, miért, de idővel aztán mégis a nőiesebb ruhadarabokat kezdte el előnyben részesíteni (egyetlen fotózást leszámítva, ahol pasis cuccban állt a kamera elé), a változás pedig szerintünk igencsak jót tett neki. Bach Szilvia lánya a legújabb, közösségi oldalára felkerült fotóin szexibb és dögösebb, mint valaha – nézzétek csak:

Fotó: Debreczeni Zita
Fotó: Debreczeni Zita

Az alábbi videókat megtekintve magad is meggyőződhetsz arról, mekkora változáson ment át az X-Faktor első női győztese:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top