Sztárok

Koós Réka nem érti, miért követik ennyien Rubint Rékát

Koós Réka nem érti, miért kedvelik annyian Rubint Réka közösségi oldalát.

Tegnap este elstartolt a TV2 új műsora, a BUMM! – az első adásban a Sztárban sztár négy szereplője vetélkedett. Dukai Regina, Koós Réka, Pál Dénes és Kökény Attila kezdetben sokat küzdött, de nem a válaszokkal, hanem azzal, hogy nem igazán érzett rá a műsor lényegére: úgy vágta el az egyes bombákhoz tartozó zsinórokat, hogy azt megelőzően nem indokolta meg a döntését. Nyissz, nyissz – csak jó lesz, vagy nem – körülbelül ezt lehetett leolvasni az arcukról. A csapat egyik legerősebb játékosa a borotvált hajú Koós Réka volt, ő három bombát hatástalanított, bár logika ezekben sem volt, “azért a sárga, mert az a kedvenc színem” – indokolta döntését, olykor azért meg-megnyilvánult két nyisszantás között.

Koós Réka beszólt Rubint Rékának

“Melyik híresség hivatalos Facebook-oldalát kedvelik a legtöbben?” – így szólt a harmadik bombához tartozó kérdés, a választási lehetőségek pedig a következők voltak: Majka, Dukai Regina, Szandi, Radics Gigi és Rubint Réka. A korábban Miley Cyrus bőrébe bújó Koós Réka gyorsan “kiejtette” Dukait, Szandit és Radics Gigit, majd amikor már csak két opció maradt, a következő mondat hagyta el a száját. “Én a Rubint Rékát gondolom, hogy őt nézik a legtöbben….számomra nagyon furcsa okból.Koós János lánya sajnos nem fejtette ki, hogy mi is pontosan a “furcsa ok”, egy mindenesetre biztos: a felsoroltak közül tényleg Rubint Rékának van a legtöbb követője, egészen pontosan 637 824 ember kedveli az oldalát.

A teljes adást itt visszanézheted – az ominózus jelenet 19:50-nél kezdődik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top