Sztárok

Komoly nehézséggel kellett megküzdenie az X-Faktor csapatának

A Phoenix Rt. csapatát komoly próbatétel elé állította az élet a Mentorház előtt.

A 2014-es X-Faktorban feltűnt háromtagú banda a válogatón biztosította a helyét a Táborban, ahol szintén remek produkcióval álltak színpadra, így bekerültek Tóth Gabi Mentorházába. A csapat tagjai – vagyis Lépes Ferenc dobos, Kálmán Ákos gitáros és vokálos, valamint Puss Tamás énekes és basszusgitáros – a tábor után gőzerővel készültek a következő, mindent eldöntő megmérettetésre, a felkészülés során azonban nem várt helyzettel kellett megbirkózniuk.

“Sajnos a Mentorházba csak ketten érkeztünk Ákossal. Feri, a dobosunk ugyanis egy nappal a Mentorházba költözésünk előtt felhívott, és elmondta, hogy nem tud velünk tartani, mivel negyven fokos lázzal fekszik otthon, ehhez hasmenés és hányás is társult” – mondta el a Nők Lapja Cafénak Puss Tamás, hozzátéve: a zenekar történetében még sohasem volt példa hasonlóra.

Ákos és Tamás - a csapat harmadik tagja, Ferenc nem tudott velük tartani a Mentorházba
Ákos és Tamás – a csapat harmadik tagja, Ferenc nem tudott velük tartani a Mentorházba

Tamásék végül a műsor készítőihez fordultak segítségért: mivel nem akarták feladni a versenyt, így beugró dobos mellett döntöttek. Az idő szűke miatt a csapat mindössze két órát tudott gyakorolni az új felállásban.

Ferivel három hétig gyakoroltuk a mentorházas produkciónkat, nagyon készültünk. Mivel egy nappal a mentorház előtt derült ki, hogy Feri nem tud jönni, így a beugrós dobossal, Zsoltival (akivel korábban már játszottunk egy zenekarban) nem tudtunk próbálni” – avatott be Tamás a kálváriájukba. A fiúk kissé letörve, de minden tudásukat összeszedve léptek Tóth Gabi elé… Hogy a testvérével összeöltöztetett énekesnő végül hogy döntött a sorsukról, az most hétvégén kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top