Sztárok

Közel került egymáshoz Gwendolin és Benji

A két énekes igencsak közel került egymáshoz az elmúlt hetekben: barátok lettek, ezért különösen fáj nekik, hogy ellenfélként kell megküzdeniük egymással.

Gwendolin és Benji is a tiszta lapos versenyzők közé tartozik (a tiszta lap jelentéséről itt írtunk korábban), ők ketten pedig szemmel láthatóan közel kerültek egymáshoz az elmúlt hetekben. A szerelmét megmentő Gwendolin elmesélte nekünk, hogy attól a rengeteg szeretettől, amit kap az emberektől, elkezdett hinni magában, majd persze a Benjihez fűződő viszonyára is kitért.

“Amikor kiderült, hogy mindketten tiszta laposak vagyunk, ráírtam a Facebookon, elkezdtünk beszélgetni, és megosztottuk egymással a tiszta lapos dologgal kapcsolatos érzéseinket és a frusztrációinkat. Aztán persze találkoztunk is, elmentünk bulizni, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy kialakult köztünk egy nagyon jó barátság. Örülök, hogy így egymásra találtunk, így viszont még nehezebb a verseny” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az énekesnő.

Lelki megpróbáltatásokkal küzd az X-Faktor két versenyzője, Gwendolin és Benji

A négy tiszta lapos közül csak egyetlen versenyző kerülhet be az élő show-ba, így érthető az aggodalma. Hozzá hasonlóan Benjit is frusztrálja a kialakult helyzet. “Nagyon jó barátok lettünk, éppen ezért nagyon rossz azzal a tudattal együtt élni, hogy vetélytársak is vagyunk. Mindketten tudjuk, hogy az egyikünk ki fog esni, ezt pedig nagyon nehéz feldolgozni. Én drukkolok neki – remélem, hogy ha esetleg nem én, akkor ő kerül be az élő adásokba” – osztotta meg velünk az érzéseit a tizenhat éves fiú, aki a Mentorházat követően elbizonytalanodott magában, de szerencsére ott álltak mellette a szülei és a barátai, akik átlendítették a mélyponton.

Hogy ki lesz az az egy, aki csatlakozhat a tizenkét biztos döntőshöz, szombaton kiderül!

Csonka András gyermekkori fotói felett nosztalgiázott, közben pedig azt is elárulta, más néven anyakönyvezték anno, és hajszíne is sokat változott az évek során. Részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top