Sztárok

Újabb csalódástól féltik Tóth Gabit

Tóth Gabi a 2014-es X-Faktor válogatói, valamint az első két élő show alatt több alkalommal is flörtölt egy-egy versenyzővel. A szakemberek szerint az énekesnő a viselkedésével önértékelési problémáit és fájdalmát akarja leplezni – taglalja a Blikk.

Az ominózus lap két szakembert kérdezett meg, egy szakpszichológust és egy szexuálpszichológust. Előbbi szerint több oka is lehet annak, hogy Tóth Gabi a nála fiatalabb mentoráltjaival kacérkodik. “Benne van a kiszolgáltatottság, a hatalmi viszony és az uralkodás iránti vágy. Olyan ez, mint egy tanár-diák szerelmi viszony, amikor a pedagógus eszközként használja a lehetőségeit. Persze ez fordítva is lehetséges. Ilyenkor nehéz megmondani, hogy igazi vonzalomról, vagy csak hatalmi játszmáról van szó. Akkor érzi jól magát, ha mutogathatja magát. Könnyen lehet, hogy azért viselkedik így, mert belülről nem érzi magát igazán jó nőnek, és önértékelési problémája van. Csak az megy biztosra, akinek nincs elég önbizalma” – nyilatkozta a Blikknek Bede Zsuzsanna szakpszichológus.

Rusz Edit szexuálpszichológus arról beszélt, mi állhat esetlegesen annak hátterében, hogy Gabi a szerelmes daloknál rendre elérzékenyül.

“Ha valakit elhagynak, vagy véget ér a kapcsolata (Gabi pár hónapja szakított Markó Róberttel), úgy érzi, mintha felszabadulna. Megszabadul a terhektől, kötelezettségektől, megfelelni vágyástól, ám ez csupán álszabadság. Azt mutatja, hogy csak egyszer élünk, semmi nem számít, a feltuningolt »jól érzem magam« attitűd hátterében azonban más áll, ugyanis mélyebb érzelmeket mozgósított az elszakadás. A művészlelkek, ahogyan Gabi is, érzékenyebb, teremtés, viszont a viselkedése ambivalens. Azt mutatja kifelé, hogy kemény, de a lelke mélyén zokog” – mondta a szakember.

Újabb csalódástól féltik Tóth Gabit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top