Sztárok

Miattuk ingott meg lelkileg Tóth Gabi

Tóth Gabi a 2014-es X-Faktor válogatói során többször elérzékenyült.

A pletykákat cáfoló énekesnőre a legnagyobb hatást talán a Rosewood csapata gyakorolta, Tóth Gabi a válogatón bemutatott produkciójuk után nem rejtette véka alá érzelmeit, ahogy azt sem, hogy a dal közben a magánéletében történt változás vagyis a szakítás jutott eszébe. Gabi azt mondja: az említettek miatt különösen fontos számára, hogy a Rosewood legyen az a produkció, amelyik a tiszta laposok közül tizenharmadikként bejut az élő show-ba.

“A Rosewood okozta nekem a legnagyobb pillanatokat érzelmileg. Rengeteg emberrel találkoztam, akik ugyanazt mondták, amit én, vagyis hogy még sohasem láttak ilyen tiszta, őszinte szerelmet. Belőlük is ugyanolyan érzéseket váltott ki a zenekar, ők is ugyanúgy bőgtek a látottakat-hallottakat követően. Én nagyon hiszek a Rosewoodban, és hiszem azt, hogy győz a szerelem, a szabadság, és a tisztaság, és a zenekar lesz a tizenharmadik döntős” nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Tóth Gabi, hozzátéve: úgy véli, hogy sokkal melósabb dolog a csapatokat mentorálni, de egyben nagyobb kihívás is. Véleménye szerint a Spoon az egységet közvetíti, a The Shudras ahogy ő fogalmazott “a kis szörny fiai”, a Pálinka Republik pedig nagyon szorgalmas.

Az egyetlen női mentor azt is elárulta: múltja és jelene miatt egyáltalán nem okoz problémát számára ennyi embert koordinálni. “Nem sokan tudják rólam, de tizenöt éve zenekarokban működő énekesnő vagyok, aki képes összetartani egy bandát. Ott frontembernek kell lenni, én pedig  annak köszönhetően, hogy elég vehemens, heves vérmérsékletű lány vagyok tudok ekképp működni. Nem a hangosságommal vívom ki a tiszteletet, hanem azzal, hogy elmagyarázom nekik, hogy mindazt, amit teszek, értük teszem, azért, mert szeretem őket” mondta. A szuperdögös énekesnő arra a kérdésre, vajon az élő adások alkalmával is várhatóak-e csörték a mentorok között, nemes egyszerűséggel azt válaszolta, hogy az X-faktorban bizony bármi megtörténhet.

Rosewood (Fotó: RTL Klub)
Rosewood (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top