Sztárok

Megszületett Molnár Csaba kisfia – fotó

Gólyahír a Demokratikus Koalíció háza tájáról.

“Megszületett Szűcs Kinga és Molnár Csaba kisfia. Gyönyörű, egészséges baba!” – tette közzé Facebook-oldalán a Demokratikus Koalíció, egy friss fotót is mellékelve az újszülöttről. A Demokratikus Koalíció alelnökének és színésznő feleségének a kisgyermeke november 9-én éjjel fél 2-kor jött világra; 54 centi és 3,27 kiló.

A DK-s politikus augusztusban az Indexnek elárulta: a házassági évfordulójukon döntötték el, hogy Andrásnak fogják nevezni majd a fiút.

Mint korábban az Index megírta, Molnár Csaba a májusi választásokon EP-képviselői mandátumhoz jutott, de a politikus szerint a gyerek érkezése nem változtatja meg elhatározásukat, nem költöznek ki Brüsszelbe. Szűcs Kinga szeptembertől felfüggesztette szerepeit a Pesti Magyar Színházban.

Szűcs Kinga és Molnár Csaba kisfia - forrás: Demokratikus Koalíció / Facebook
Szűcs Kinga és Molnár Csaba kisfia – forrás: Demokratikus Koalíció / Facebook

Egyébként Gyurcsány Ferenc DK-elnök és felesége, Dobrev Klára a harmadik közös gyereküket várják, a baba februárban fog megszületni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top