Sztárok

Házasodni készül Erdei Zsolt

Komoly elhatározásra szánta el magát Erdei Zsolt: a világbajnok bokszoló úgy döntött, hogy elveszi kislányának édesanyját, Rékát.

A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának győztese az RTL Klubon futó Reflektor című műsorban mesélt arról, hogy – bár válását követően megfogadta, hogy többször nem házasodik – kimondja a boldogító igent párjának. “Az ember egy csalódás után azt szokta mondani, hogy soha többet, és nyilván én is így indultam neki ennek az egésznek, de időközben változott a vélemény. Azt gondolom, hogy a Réka, akit imádok, szeretek, és már egy kislánnyal is megajándékozott, simán megérdemelné, hogy elvegyem feleségül, de még egyelőre odázom – ami késik, az nem múlik” – árulta el a riporter-műsorvezetőnek, Adának a kétgyermekes édesapa.

A teljes interjút itt visszanézheted:

A Barátok közt egykori Berényi Andrása, R. Kárpáti Péter a lehető legtényszerűbben próbálja bemutatni mindazt, amit a halálközeli élményekről jelenleg tudni lehet. További részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top