Sztárok

Megvolt a ValóVilág7 első botránya

Még be sem költözött a ValóVilág7 villájába VV Dennis, de máris botránnyal indított az élő adásban.

“Úgy érzem magam mellette, mintha egy csicska lennék, és nem egy igazi férfi” – vélekedett barátnőjéről kisfilmjében VV Dennis, akit ezúton szeretnénk tájékoztatni, férfiatlanságának oka nem a kedvese. Merthogy Dennis, a komisz – ahogy magát hívja (hú, de eredeti) – úgy gondolta, a legjobb módja egy másfél éves kapcsolat lezárásának, ha élő egyenesben alázza meg párját egy ország előtt. A 27 éves villalakó ugyanis – akinek álma, hogy ismert legyen – a beköltözése előtti percekben tette lapátra szőke hajú barátnőjét, aki feldúltan hagyta el a stúdiót, miután Dennis lenyomta a létező legrosszabb szakítós dumát a két műsorvezetőnek: jobbat érdemel nálam.

Nyilván mi sem most jöttünk a falvédőről, így nem lepődnénk meg, ha kiderülne, a szakítás csak Dennis hatásvadászatának a része volt, mindenesetre ezúton üzennénk: a férfiasság fokmérője nem az, hogy mennyire nagy tapló az ember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top