Sztárok

Így kezd új életet Aleska Diamond

Komoly elhatározásra jutott a nemrég befejeződött valóságshow szereplője. Aleska Diamond végleg felhagy a pornófilmezéssel – írja a Bors.

VV Éva barátnője, Aleska Diamond már a dzsungelbe utazás előtt tisztában volt vele, hogy ez nagy lépés lesz számára. Előre eltervezte,szélesebb körben is népszerűséget szerez magának, hogy abbahagyhassa a pornózást. Mostanában haknizni jár a Celeb vagyok, ments ki innen! kapcsán, hogy népszerűsítse magát. “Pornósztárként csináltam már ezt külföldön, az egy kicsit elitebb volt, de biztosan élvezni fogom itthon is. Nem a pénz a lényeg, tudom, hogy nem ez tesz majd gazdaggá, inkább azért csinálom, hogy felépítsem magam. Sose lehet tudni, milyen lehetőségekhez vezet majd.”

Azt még pontosan nem tudja, hogyan folytatódik majd az élete, de bizakodóan tekint a jövőbe. Mindig feltalálom magam. Keresem az utamat, hogy hosszú távon mivel tudnék pénzt keresni. Nekem csak egy számít, hogy vegyen a kamera! Ha kamera előtt vagyok, még az sem érdekel, hogy milyen jelzőket aggatnak rám. Amikor felnőttfilmeztem, nagyon jól éltem, tisztában voltam azzal, ha feladom, akkor nehezebb idők jönnek majd” – nyilatkozta a Borsnak.

Így kezd új életet Aleska Diamond

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top