Sztárok

Ajándékozz hasznos holmit karácsonyra!

Nincs még meg az összes ajándékod? A Mediwel innovatív, új termékeivel, a 4 TestŐrrel garantáltan sikert aratsz! A különleges karácsonyi csomagajánlatoknak köszönhetően megtalálhatod a szeretteidhez leginkább illő, az egészségük megőrzését leginkább szolgáló készüléket, és még a kedvező árak révén akár magadat is meglepheted valamivel, mert a jobb közérzet és a több energia neked is jár.

A Mediwel idei új termékei között találsz

  • alakformáló, helyi zsírbontásra alkalmas készüléket (“mini-FLABéLOS”)
  • passzív aerob edzőgépet (“fekvő-FLABéLOS”),
  • intelligens otthoni talpmasszírozót és
  • fájdalomcsillapító, idegstimuláló orvostechnikai eszközt, mely a diabéteszes terápiában is eredményes.

Te melyiket választanád?

Az alakformálásnak és zsírbontásnak nem kell többé edzőtermi izzadságszaggal vegyülni vagy diétától sanyargatottnak lennie! Hiszen itt a fogyni vágyó hölgyek álma, azOTO e-Shape (http://www.mediwel.hu/oto-e-shape), a “mini-Flabélos”, amely a problémás területek kellemetlen zsírraktárait képes hatékonyan leépíteni. A készülék titka és erőssége a körkörös és spirális rezgésben rejlik, mellyel képes a legmélyebb szövetekig is lejutni. Azonnali vérkeringés- és nyirokkeringés-javulást ér el, amivel utat nyit a méreganyagok távozásának, ezzel párhuzamosan pedig tonizál, feszesít, karcsúsít, sőt oldja a stresszt és csökkenti a fájdalmat. A mindössze 10 perces karcsúsító program nagyon kellemes masszázsélmény is egyben. Az OTO e-Shape olyan hatásosan formálja az alakot, hogy családtagjaink karácsonyi kívánságlistája mellett ezt a sajátunkra is mindenképp írjuk fel.

Az OTO Swing-et (http://www.mediwel.hu/oto-swing), a Mediwel passzív aerob edzőgépét, a “fekvő-Flabélos-t” elsősorban fekvőbetegek, izomsorvadással élők és gerincbántalmakkal küzdők számára fejlesztették ki. A készülék hintáztató-ringató, az aranyhal mozgásához hasonló masszázstechnikával fekvő helyzetben is képes a teljes testet átmozgatni úgy, hogy közben nem terheli meg az izmokat, ízületeket vagy a gerincet. Ajánljuk azoknak is, akik megfeszített tempóban dolgozták végig ezt az évet, nem jutott idejük pihenésre, és amúgy is nehezen tudnak ellazulni, relaxálni, mert az OTO Swing mozgása alfa-állapotot idéz elő. Ebben az alvás és ébrenlét közti nyugalmi állapotban ellazulnak az izmok, oldódik a testben felgyűlt feszültség, eltűnnek a rossz gondolatok. Javul az agy vérellátása és a keringés, emiatt masszázsból “felébredve” jobban tudunk koncentrálni, sokkal energikusabbak leszünk. A készülék óriási segítség mai rohanó világunkban a szellemi és testi egyensúly megőrzéséhez.

Egész évben cipeljük a terheket – egész évben cipelnek bennünket a lábaink. Viszonzást nem várnak, rendszerint nem is kapnak érte, pedig nagyon megérdemelnék! Szerencsére itt a Mediwel intelligens lábmasszírozója, az OTO Adore Foot (http://www.mediwel.hu/oto-adore-foot), hogy felélénkítse a láb izmait és ízületeit, javítsa a vérkeringést, megszüntesse a zsibbadást, a fáradtságot és a magas sarkú cipők okozta fájdalmat. Az Adore Foot többet tud egy pihentető és energetizáló masszázsnál: a talp reflexológiás pontjainak stimulálásával az egész szervezetre hatással van. Csökkenthető vele a stressz, és elvezetődik a testünkben felgyülemlett feszültség. A lábaink megérdemlik és meg is hálálják a gondoskodást.

A FLABéLOS után újabb orvostechnikai eszközzel is piacra lépett a Mediwel. Az izomstimuláció elvén működő OTO ElectroTherapad (http://www.mediwel.hu/oto-electro-therapad) sokoldalúsága révén könnyen válhat házipatikánk alapelemévé. Az OTO Electro Therapad a bőrön és a talpon keresztül leadott elektromos impulzusokkal gyógyszerek nélkül képes a váll, a láb, a fej, a derék, az izmok, az ízületek és a csontok fájdalmát csillapítani. A készülékkel jelentős vérkeringésjavulás és mélyizom-összehúzódás érhető el, aminek hatására a gyulladások gyógyulni kezdenek, a görcsök, zsibbadások oldódnak, a méreganyag és a pangó folyadék kiválasztódik, az izmok vérellátottsága megnő. A diabéteszes terápiában is hatékony segítséget jelent az OTO Electro Therapad. A károsodott idegek stimulációjának hatására a láb és a talp izmai összehúzódnak, ami keringésjavulást eredményez. Az idegkárosodás miatt kialakult érzészavar is javítható vele, és a gép hatékonysága látható és érezhető használat közben is: a talpat stimulálva összehúzódásokat látunk a lábunkon és akaratlanul mozogni kezdenek a lábujjaink. A készülék használatával megelőzhető a diabéteszes láb kialakulása, illetve a betegség olyan progressziója, mely a végtag elvesztéséhez vezet.

Tudj meg többet a termékekről, látogass el megújult honlapunkra, és böngéssz számos csomagajánlatunk közül! (http://www.mediwel.hu/oto-e-shape/karacsonyi-csomagajanlatok)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top