Sztárok

Szikora Róbert: Tóth Andi sikere teljes mértékben az övé

A vasárnap esti X-Faktor nemcsak Tóth Andi életében volt mérföldkő, hanem Szikora Róbertében is, akinek mentori munkája hozzájárult Andi győzelméhez. A zenésszel az élő adást követően beszélgettünk.

Szikora Róbert büszkeséggel vegyes szerénységgel fogadta az X-Faktor Fináléja utáni gratulációnkat, pedig történelmi győzelmet tudhat magáénak, hisz Tóth Andi a magyar X-Faktor történetének legfiatalabb győztese. “Andi sikere teljes mértékben az övé. A mentor olyan, mint egy szülő, hátul az árnyékban tartózkodik, és segítőként van a mentoráltja mellett” – jelentette ki a zenész, aki arról is beszélt, az énekesnő jelenlegi helyzete nem ismeretlen számára.

Szikora Róbert: Nem akarom, hogy Tóth Andi a ByTheWay sorsára jusson

“Fiatalabb voltam Tóth Andinál, mikor egy amatőr versenyt megnyertünk a zenekarunkkal. 14 éves voltam, semmit nem tudtam a szakmáról, ám az idősebb kollégák segítettek, és úgy vélem, én most Andi mellett egy ilyen idősebb kolléga vagyok. A legfontosabb, hogy azt a tapasztalatot átadjam neki, ha valami nem sikerül, akkor nem dől össze a világ” – árulta el Szikora, majd hozzátette reméli, a jövőben is hasznos tanácsokkal tudja majd ellátni Andit. “Én csak ebben a műsorban voltam a mentora, de felajánlottam a szüleinek a segítségemet, hogy megpróbálom megvédeni a szakmában rá leselkedő keselyűktől.”

Ha esetleg lemaradtál volna vagy csak újra megnéznéd, akkor a videóra kattintva meghallgathatod Tóth Andi győztes dalát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top