Sztárok

X-Faktor: Tóth Andi életében gyökeres változásokat hoz a győzelem

A magyarországi X-Faktor történetének legfiatalabb győztesét választották meg vasárnap este a tévénézők. Tóth Andi 15 éves kora ellenére hétről hétre mindenkit lenyűgözött hangjával, természetes profizmusával és lehengerlő személyiségével. Andival a finálét követően beszélgettünk, és elárulta, az éneklés mellett egy másik álmot is dédelget.

“Nincsenek rá szavak, mit érez ilyenkor az ember. Nem tudom felfogni, hogy már vége van. Most úgy érzem, itt szeretnék maradni, és még küzdenék, ha lehetne” – kezdte Andi, aki igazi tinédzserhez méltó, jövőbeli nagy terveit is megosztotta a Nők Lapja Café olvasóival. “A karácsonyt otthon fogom tölteni, és utána a családommal Budapestre költözünk. Azt tervezem, hogy dalokat fogok írni, énekelni fogok, albumaim lesznek, fellépéseim, és mindemellett iskolába is járok majd. Ősztől remélhetőleg a Kisképzőben fogok tanulni (Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola és Kollégium – a szerk.), szeretném ugyanis folytatni a rajzolást, mert divattervező szeretnék lenni az éneklés mellett” – mesélt csillogó szemekkel a fiatal énekesnő, aki azt is hozzátette: nem az ő ötlete volt, hogy kipróbálja magát a versenyben.

X-Faktor: Tóth Andi életében gyökeres változásokat hoz a győzelem

“Az igazság az, hogy a tanárnőmnek köszönhetem, hogy most itt vagyok. Nekem eszembe sem jutott jelentkezni, ő biztatott, hogy próbáljam meg, és még most sem hiszem el, hogy én nyertem!” – hadarta el óriási mosollyal az arcán az X-Faktor győztese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top