Sztárok

Horányi Juli: Nagy nehézségek ellenére lettem második

Vasárnap este Horányi Juli és Tóth Andi küzdött meg az X-Faktor színpadán a győzelemért. Juli a második helyet szerezte meg, de így is nagyon elégedett az eredménnyel, hiszen több olyan nehéz pillanata is adódott a műsor során, mikor nem volt biztos, hogy folytatni tudja.
Horányi Juli elé komoly akadályokat gördített az élet a X-Faktor közben, ám az énekesnő cseppet sem bánja, hogy részt vett a versenyben, ami során életre szóló tapasztalatokat gyűjtött. “Az embereken kívül, akikkel együtt dolgoztam a műsorban, nagyon sokat segített, hogy volt már színpadi tapasztalatom. Tisztában voltam azzal, mi az a profizmus, ami kell ahhoz, hogy hetente kiálljak a színpadra, és a maximumot tudjam nyújtani. Little G ezt el is várta tőlem, ilyen szempontból nagyon szigorú mentor volt. Rengeteget tanultam tőle, és fejlődtem a keze alatt” – beszélt élményeiről Juli, aki számára az X-Faktor nemcsak örömöt, de szomorúságot is hozott.
Horányi Juli: nagy nehézségek ellenére lettem második
 
“A barátommal a műsor közben szakítottunk. Sajnos nem bírta ki a kapcsolatunk ezt a versenyt, eltávolodtunk egymástól, és a volt párom úgy érezte, ezt így nem tudja folytatni. Ráadásul számtalan más nehézségem is volt az X-Faktor közben. Nemrég megbetegedtem, szombaton így álltam ki a színpadra, hogy nem volt hangom, és levegőt sem tudtam venni, mások talán így fel is adták volna. Ezekkel együtt lettem második, úgyhogy nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel” – mondta mosollyal az arcán Juli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top