Sztárok

Máris befogadták Tóth Andit

Már három Tóth lány versenyez a közönség kegyeiért a magyar poppiacon. Tóth Vera, Tóth Gabi és az X-Faktor győztese, Tóth Andi.

A magyarországi X-Faktor történetének legfiatalabb nyertese a Bors kérdésére mosolyogva azt felelte, szívesen csatlakozna a Tóth lányokhoz.

“Viccesen hangzik, hogy én vagyok a harmadik Tóth lány, de ha Vera és Gabi befogadna, nagyon szívesen koncerteznék ve­lük” – mondta el Tóth Andi, akinek gyökeresen megváltozik az élete, a szüleitől örökölt nevéhez azonban ragaszkodik. “A nevemet semmiképp nem szeretném megváltoztatni, így ismertek meg az emberek, és így is fogadtak el. Nem hiszem, hogy Gabinak vagy Verának bármiféle problémát jelentene, hogy ugyanaz a vezetéknevem, mint nekik.”

“Szerintem nem gáz, hogy ő is Tóth lány, engem nem zavar! – reagált Tóth Vera. – Mi hárman nem vagyunk egy korosztály, nem várom el tőle, hogy nevet változtasson, és fölvegyen valami művésznevet.”

Tóth Gabi nem nyilatkozott a témában, Vera me­ne­dzsere azonban nem zárta ki, hogy a három Tóth lány egyszer közös koncertet adjon írja a Bors.

Máris befogadták Tóth Andit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top