Sztárok

Teljesen odavannak a hótól a magyar sztárok

Lehet utálni, lehet szeretni, de amikor leesik az első hó, az mindenkiben nagy érzelmeket vált ki, ezeket pedig még a hazai sztárok sem titkolják el. Nézzétek meg, hogy örülnek a hirtelen jött fehérségnek a celebek!

Vasárnapra virradóra végre leesett a hó Magyarországon, így érthető módon a közösségi oldalakat percek alatt ellepték a várva várt természeti jelenségről készült fotók. Ebből a magyar sztárok se maradtak ki. Debreczeni Zita például magas sarkúban ment ki a havas utcára azonban ez sem szegte kedvét, így is örül annak, hogy végre igazi tél van.

Bódi Sylvit is megnyugtatja a hó látványa. A sztár bár nem a téli időjárás szerelmese, havas posztjában arról elmélkedik, hogy számára azért fontos a hó látványa, mert így tudja, még nem tették tönkre az emberek a Földet.

Görög Zita egy igazán klasszikus téli képpel üdvözölte a fehérséget. A modell hóembert posztolt a Facebook-oldalán.

Zimány Linda sem tudott fotó nélkül elmenni a havas táj mellett. A sztár, aki ideje nagy részét a tengerparton, tűző napsütésben tölti, rendkívül megörült annak, hogy itthon töltött pihenése közben  leesett a hó, amiben lábnyomokat örökített meg.

Teljesen odavannak a hótól a magyar sztárok

Azonban a legnagyobb örömet talán a gyerekeknek okozta a tél kései megérkezése. Hajdú Péter és Sarka Kata is vidám szánkózós képeket osztottak meg Dávidkával és Noncsival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top