Sztárok

Megszólalt távozásáról a Barátok közt producere

Csütörtökön derült ki, hogy Kalamár Tamás 17 év után elhagyja a Barátok köztöt. A producer közleményben búcsúzik a nézőktől.

Kalamár Tamás egy nyilatkozatban erősítette meg, hogy távozik a Barátok közttől, és arra is kitért, ez nem egy hirtelen jött ötlet, már régóta tervezgette a váltást.

“Bár sokan tudták, bevallom, már egy éve ott akartam hagyni a sorozatot, de csak mostanra jöttek össze úgy a körülmények, hogy közös megegyezéssel sikeres legyen az átmenet. Tizenhét esztendő. 7288 epizód. Lezárult egy korszak. Búcsúzom a Barátok közttől. Kihívásokkal és sikerekben gazdag tizenhét év volt: meghonosítottunk egy műfajt, a napi sorozatot. A Barátok közt azóta is töretlenül áll a nézettségi listák csúcsán” – írja a producer, aki úgy érzi, a sikere csúcsán hagyja ott a műsort.

Megszólalt távozásáról a Barátok közt producere

“Majd két évtized után ideje váltani, átadni a stafétabotot a következőnek. S kihasználni az időt feltöltődésre, hogy újult erővel új kihívások elé nézhessek. Azt mondják, hogy a csúcson kell abbahagyni, tehát ezt teszem. Sok sikert a következő 17 évhez” – áll Kalamár közleményében.

A Barátok köztöt gyártó cég, az UFA Magyarország is írásban tájékoztatott arról, hogy már megtalálták, ki lép a helyébe. “Kalamár Tamás utódja Rozgonyi Ádám lesz. Rozgonyi Ádám 1999 és 2006 között rendezőként már részt vett a Barátok közt alakításában, és számos más mű létrehozásában dolgozott szerzőként és rendezőként. Széles körű tapasztalatával, kiváló vezetői képességeivel és kreativitásával új feladatkörében, kreatív producerként fogja gazdagítani a Barátok közt csapatát, és velük közösen írja majd tovább a sorozat sikertörténetét” – tudatta az UFA.

A sorozat egyik sztárja, Som-Balogh Edina, és férje a Facebookon, szívhez szóló szavakkal köszöntek el a producertől.

A loboncos villalakó egy tál vízben ült mosakodás gyanánt, de nem bírta ki, hogy ne a tőle 20 centire lévő vécében könnyítsen magán. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top