Sztárok

Villámcsapásként érte a hír a Barátok közt szereplőit

Nem mindenki tudott Kalamár Tamás távozásáról. A Barátok közt sztárjai közül is volt, aki csak tegnap, a sajtóból értesült a változásokról és arról, hogy esetleg veszélyben lehet a munkája.

Mint mi is megírtuk, 17 év után távozik Kalamár Tamás. A producer közleményben tudatta, hogy úgy érzi, a csúcson kell abbahagyni, és most pihenésre van szüksége, hogy aztán teljes erőbedobással vághasson neki valami újnak.

A Barátok közt sztárjai aggódnak sorsuk miatt, még a kulcsfigurákkal sem közölték, mire számíthatnak. Január 12-én már új főnök várja őket.

“A lapjukból tudtam meg a hírt, nem számítottam rá, nekem még semmit nem mondtak. Úgy érzem, korrektül végzem a munkámat, megpróbáltam megfelelni a sorozat karakterének, amelyet részben magamra igazítottam, hogy jellegzetes legyen. Az ország nagy része tudja, ki az a Vili bácsi, hogy szükség van-e rá, rám, azt majd eldöntik” – mondta el a Borsnak Várkonyi András, aki alapító tagja a sorozatnak.

De nemcsak őt, hanem egy visszatérni készülő szereplőt is villámcsapásként ért a hír. “Teljesen megdöbbentem, hiszen én még vele egyeztettem a visszatérésemről, ami tavasszal esedékes. Tamás álmodta meg anno a sorozatot, és általa vált Magyarország kedvencévé. Mindent neki köszönhetünk. Nagyon sajnálom, hogy elmegy” – nyilatkozta Csomor Csilla.

Villámcsapásként érte a hír a Barátok közt szereplőit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top