Sztárok

X-Faktor: Hatalmas változás Tóth Andi életében

Az X-Faktor 2014-es szériájának nyertese múlt héten ünnepelte tizenhatodik születésnapját, ezért felkerestük, hogy felköszöntsük és kifaggassuk arról, hogy tetszik neki a pesti élet és az, hogy most az iskola helyett inkább az énekléssel kell foglalkoznia.

“A születésnapom nyugisan telt, a családommal ünnepeltünk, ettünk egy nagyot, beszélgettünk, de persze a napom fénypontja a torta volt” – kezdte nevetve Tóth Andi, aki amellett, hogy már ismert énekesnő, belül azért mégiscsak egy igazi tinilány. Az X-faktoros győzelme mellett más változás is történt Andi életében, hisz Nagyváradról egyedül, egyelőre szülei nélkül, Budapestre költözött. “Nagyon tetszik Budapest, pont olyan bulis és dilis, mint én, úgyhogy azt gondolom, ideális hely számomra. Bár az otthoni barátaim nagyon hiányoznak, a volt X-faktorosokkal szoktam találkozni” – mesélte a tehetségkutató legfiatalabb nyertese, aki azt is hozzátette, nagyon élvezi a pörgést, ami most körülveszi.

“Nem sajnálom, hogy most nem kell iskolába járnom, jó, hogy az énekléssel foglalkozhatok, ami számomra a legfontosabb. Szeretem a fotózásokat is, sőt edzeni is elkezdtem, heti háromszor reggelente járok powerplate-ezni” – lelkendezett Andi, s azt is elárulta nekünk, hogy azért nem marad ki teljesen az életéből most sem a suli. “Jelenleg magántanuló vagyok, de később olyan helyre szeretnék járni, ahol van művészeti oktatás is” – kaptunk egy kis betekintést Andi jövőjébe, akit biztos, hogy az iskolapadon kívül a színpadon is rengeteget fogunk látni.

X-Faktor: Hatalmas változás Tóth Andi életében
Fotó: RTL Klub
Elérkezett a villalakók szembesítése a játék során felszedett kilókkal. Annyit mondhatunk, hogy a mérlegelés után egyik lány sem volt boldog. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top