Sztárok

A Dal: x-faktorosok és megasztárosok csapnak ma össze

Ma este rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének első középdöntőjét. A show-ból négyen jutnak be a február 28-i döntőbe.

A 60. Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének első középdöntőjében kilenc előadótól hét angol és két magyar nyelvű dal lesz hallható, közülük négy jut a döntőbe. A show pikantériája, hogy Tóth Verának jó barátjával, Mujahid Zolival kell megmérkőznie, azaz két olyan énekes csap össze, akik már 12 éve nagyon közel állnak egymáshoz.

A szombati show-ban a következő produkciók hangzanak majd el: az esküvőre készülő Antal Timi előadásában a Woke Up This Way, Csemer Boglárka Boggie-tól a Wars For Nothing, a Karmapolistól a The Time Is Now, Mujahid Zoltántól a Beside You, a New Level Empire-tól a Homelights, a Pankastic!-tól a Kicsi a világ, de nagy világ, a Spoontól a Keep Marching On, Szabó Ádámtól a Give Me Your Love, Tóth Verától – aki egyébként pedig a Gyémánt hangzik el.

A mai extra produkció az Intim Torna Illegál lesz az MR Szimfonikusok kíséretében.

A Dal 2015 három elődöntőjéből összesen 18 előadó került a két középdöntőbe, amelyből a másodikat február 21-én rendezik meg. Összesen nyolcan jutnak majd tovább a február 28-i döntőbe. A finálé nyolc dala közül a zsűri választja ki a legjobb négyet, végül a nézők szavazatai döntik el, ki képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 19. és 23. között az osztrák fővárosban, Bécsben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top