Sztárok

A szürke ötven árnyalata: dögös bulin ünnepeltek a sztárok – galéria

A szürke ötven árnyalata a hazai sztárvilágot is rabul ejtette. A premier utáni napokban forró hangulatú bulival ünnepelték a filmbemutatóját és a Valentin-napot.

Szinte egybeesett a Valentin-nap A szürke ötven árnyalatának bemutatójával, így az egyik belvárosi szórakozóhely összevonta a két eseményt egy buli erejéig. A 50 Shades of Love fantázianevű rendezvényre több magyar sztár is ellátogatott, Muri Enikő, Nagy Alexandra és Szekeres Nóra álarc mögé bújtak, Pirner Alma pedig Fétis Show-val babonázta meg a közönséget “A szürke ötven árnyalata könyvet és a filmet is szeretem, bár az utóbbiból a regényhez képest kimaradt néhány rész. Ritkán járok bulizni, de itt nagyon jó volt a program és a társaság is. Ráadásul aznap jött ki az új klipem, így volt okunk koccintani”lekendezett Muri Enikő.

Ám nem ő az egyetlen, aki csak néha engedheti meg magának, hogy partikra járjon. Szekeres Nórának két gyermeke mellett ritkán van lehetősége kimozdulni az éjszakába, ám A szürke ötven árnyalata-bulit ő sem szerette volna kihagyni. “Olvastam a könyvet és nagyon tetszett! A filmet még sajnos nem láttam, de az esemény kapcsán is kedvet kaptam hozzá – kezdte Nóra. “Jól éreztem magam, nagyon szeretem ezeket a tematikus, beöltözős bulikat, főleg ha ilyen igényesek, mint a KIOSK-ban. Máskor is voltam már hasonló összejövetelen, például a Sin City kapcsán. Viszonylag ritkán jutok el szórakozni, most is előbb lefektettem Alexet, és amikor elaludt, akkor indultunk el” – tette hozzá a fiatal anyuka.

Galériánkban megnézheted, hogyan buliztak a forró hangulatú partin a magyar sztárok:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top