Sztárok

Összeállt Tóth Gabi és Trap kapitány

Új formáció alakult. Trap kapitány még a maszktól is megszabadult Tóth Gabi kedvéért.

Molnár Tibor, azaz Trap kapitány egy duett kedvéért hátrahagyta a zöld maszkot. A Kidman Nicholson nevű szájdoboláson alapuló formációban Tóth Gabival alkot egy párt. “Ebben projektben nem Trap Kapitány vagyok, hanem FMan. Ezért vettem le a maszkom. Szeretném ezt a két karaktert különválasztani és élvezni, hogy mindig más személyiséget tudok előhúzni a zsebemből” – mondta el a Borsnak Trap kapitány, vagyis Fman.

“A srácokat nem zavarja a Gabival közös duettünk, hiszen az elsődleges a Tha Shudras, és szerencsére sokat koncertezhetünk, egyre több felkérést kapunk az ország különböző pontjairól, így ebben a zenei kiruccanásomban maximálisan támogatnak. Szó sincs arról, hogy szakítanék velük, sőt készülnek a saját dalok, és hamarosan videóanyaggal is jelentkezünk!” – nyugtatta meg az együttes rajongóit.

Mint kiderült, Tóth Gabi már az X-Faktor alatt tervezgette a formációt, és nagyon örül, hogy ilyen erős köztük az összhang Tiborral. “Nagyon jól érezzük egymás tempóját, tökéletes köztünk a zenei összhang, ezért is ilyen gördülékeny a munka. Más-más stílust képviselünk, de ebben a műfajban nagyon megtaláltuk a közös nevezőt” – nyilatkozta az énekesnő.

Tóth Gabiról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top