Sztárok

Meg kellett műteni Bobbi Kristinát

Nem javul Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina állapota. A fiatal lányon gégemetszést kellett végrehajtani, mert már túl régóta mesterségesen lélegeztetik.

 Whitney Houston lánya január utolsó napja óta kórházban van. Bobbi Kristinát orvosai azóta mesterséges kómában tartják, és gépekkel lélegeztetik. Ám csütörtökön úgy döntöttek, gégemetszést hajtanak végre rajta. Erre azért volt szükség, mert minél tovább lélegzik valaki csövön keresztül, annál nagyobb a fertőzés veszélye.

A rutinbeavatkozás Bobbi Kristina állapotán nem változtatott, még mindig az intenzív osztályon kezelik. A műtét azonban hatással lehet a jövőjére. Kristina apja, Bobby Brown azért egyezett bele a műtétbe, mert tudja, hogy nincs más választás. Sajnos azzal is tisztában van, hogy a gégemetszés károsíthatja lánya hangszálait” – mondta a meg nem nevezett informátor a People magazinnak, és azt is hozzátette, a család nem adja fel a reményt, hogy Bobbi Kristina magához tér.

Galériánkban megnézheted, milyen közel állt egymáshoz Bobbi Kristina és édesanyja, Whitney Houston.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top