Sztárok

Féltik Tóth Gabitól a Tha Shudrast

Tóth Gabi a Tha Shudras menedzsere, de ennek sokan nem örülnek, a zenekar frontemberével készült duettnek pedig még kevésbé – írja a Bors.

A rajongók egy része a banda szétszakadásától tart, és ezért Tóth Gabit hibáztatják. “A többi fiút miért nem látni sehol? Ők is kivették a részüket a közös munkából, vagy nem? Az X-Faktor alatt a legtöbb dicséretet a hangszerelés kapta. Eddig arról volt szó, hogy nem veszik le a maszkokat. Nekem érdekes ez az egész, a többi fiú mit szól ehhez az egészhez? Nekem kicsit árulásszagú…” – idéz a Bors egy hozzászólót, aki szerint forrnak az indulatok, mert a banda többi tagja nem tudott Tóth Gabi és Trap Kapitány, azaz Molnár Tibi közös formációjáról a Kidman Nicholsonról.

“A srácok alig kapnak így valamit a fellépésekért, Gabi magára akarja így felhívni a figyelmet, őket felhasználva. A banda teljesen háttérbe szorul. Lesz ugyan közös Tha Shudras–Tóth Gabi koncert, de mindenkinek az az érzése, hogy a volt mentor rájuk telepedett és az nem tesz jót a csapatnak” – folytatta a rajongók aggodalmait a lapnak a neve elhallgatását kérő szószóló. Az indulatokat az sem enyhíti, hogy Trap kapitány korábban már nyilatkozott az új formációról, és elmondta, a banda többi tagját egyáltalán nem zavarja, és nem befolyásolja a közös munkát.

 Tóth Gabiról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top